Σχετικά με εμάς ecobikes Τζιραίων 12 Αθήνα - Ecobikes.gr

electric scooter ecobikes.gr
Title
Go to content
electric scooter ecobikes.gr
copyright 2019 © ecobikes.gr

Σχετικά με εμάς 
Με σκοπό την επίτευξη των ιδρυτικών της σκοπών η εταιρεία Ecobikes έχει υιοθετήσει ένα σύνθετο επιχειρηματικό μοντέλο που συνδυάζει δραστηριότητες χονδρικής πώλησης (wholesale), λιανικής πώλησης (retail), & μίσθωσης (rent a bike), με τα στοιχεία μάρκετινγκ και επικοινωνίας να αφήνουν έντονο το αποτύπωμα τους στην οργάνωση και λειτουργία της. Αντιλαμβανόμαστε ότι το πιο σημαντικό κομμάτι της επιτυχίας μας είναι ένας ευτυχισμένος και ικανοποιημένος πελάτης, επομένως προσπαθούμε πάντα να κάνουμε κάθε εμπειρία αγορών μοναδική.
 
Είμαστε περήφανοι που παρέχουμε στους πελάτες μας προϊόντα, σύμφωνα με τα υψηλότερα standard ποιότητας & design στις χαμηλότερες δυνατές τιμές της αγοράς. Με σεβασμό στο περιβάλλον και την κοινωνία, είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε τελευταίας τεχνολογίας προιόντα, με μοναδική καινοτομία και σχεδιασμό. Ως αποκλειστικοί αντιπρόσωποι των εργοστασίων στον χώρο της ηλεκτροκίνησης, διαθέτουμε πλήρη γκάμα ανταλλακτικών και αξεσουάρ, όπως αναλαμβάνουμε και ειδικές παραγγελίες κατόπιν συννενόησης.
 
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο +30 6955 581747 η να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email: info@ecobikes.gr


Back to content